Top

Декорация

Екипът на CozyBar е готов да Ви бъде помощник във всеки аспект от случването на Вашето мечтано сватбено парти. От организиране на кетъринг и напитки за гостите, до музикалното оформление,  декорацията и дори поканите!

Разбира се съвсем в стила на Cozy, всяка декорация, сватбена покана и дори подаръците за гостите са ръчно изработени с мого внимание и професионализъм.

Ние можем да Ви предложим готови пакети, за сватбена декорация, а Вие можете да обогатите всеки един от тях според Вашите желания.

Ще се радваме да се видим на чаша домашна лимонада под някой сламен чадър в Cozy и заедно да създадем Вашата приказка!

Ето и нашите готови пакети за сватбена декорация -

Романтична

Чистотата на бялото и невинността на цветята, е нашето предложение за семпла, романтична сватба. Без прекалено много елементи, преобразяваме Cozy и създаваме обстановка, която да пренесе Вас и Вашите гости, на едно влюбено и спокойно място.

Тематична

Морски пясък и ръпани или цъфнали рози и пеперуди? Есенни листа или дори каубойски шапки? Дайте ни тема и ние ще я превърнем в незабравимо сватбено парти за Вас и Вашите гости.

Приказка

Без капка свян ще впрегнем целия си арсенал и енергия, за да превърнем в истинска приказка Вашата сватба. Тематично декорирана арка, плаваща декорация в басейна и външно осветление от ръчно изработени лампиони, менюта и подаръци за гостите – абсолютният завършек към декорацията на Вашата приказка.

Кетъринг

CozyKitchen може да приготви за вас оригинални и вкусни плата, които да задоволят всеки вкус. Можем да ви предложим вегитарианско и месно меню, домашно приготвени, ароматни лимонада и малинада. Ние приготвяме всичко в същия ден и Ви осигуряваме вкусна и свежа храна, с която да нагостите Вашите гости.

*За повече информация за менюто и цените на CozyKitchen, моля свържете се с нас.

За допълнителна информация и цени на описаните пакети, моля звъннете ни или ни изпратете запитване по имейл.

За контакт – Петя Стоянова – тел: 0886 84 96 29; email: petya@mdss.bg;