Top

Цени и достъп

 

 ЧАСТЕН ТЕНИС КЛУБ

МАЛИНОВА ДОЛИНА SPORT

От 14 април 2015г кортовете на СК Малинова долина Sport са досъпни само целогодишни членове на клуба.

Наш дългогодишен стремеж винаги е бил работата с деца и създаването на млади и успешни състезатели. След дълги години работа вярваме, че дойде времето, в което сме готови да вложим всичките си сили и умения в тази посока. За да създадем максимално добри условия на нашите малки шампиони, от началото на летен сезон 2015г. правим структурна промяна, която касае всички тенис любители, които посещават Малинова долина Sport. В името на работата ни с детски групи и състезатели тенисисти, часовете които ще са свободни за любителска игра ще бъдат ограничени. Имаме желание да създадем клубно общество, което да се състои от малък брой почитатели на тениса, които заедно с нас ще подкрепят малките състезатели.

Тенис клуб “Малинова долина” състави собствени правила и критерии, с които членовете на клуба са длъжни да се съобразяват. В името на това да създадем сигурно и спокойно място за нашите деца, ТК “Малинова долина” има правото да отказва достъпа на клиенти, които не отговарят на реда и правилника ни за поведение.

Членство в тенис клуб “Малинова долина” става само след покана или при предложение от страна на някой от членовете.

Членството в клуба не се счита за валидно преди одобрение на кандитурата, подписване на декларация за съгласие с общите правила на клуба и заплащане на годишен членски внос.

 

За повече информация: Даниел Стоянов 0895 644 006

Имейл: tennis@mdss.bg