Top

Cozy Kitchen

CozyKitchen_circle-cup

CozyKitchen е най-новият член от семейството на Малинова долина Sport&Spa.

Това е още едно място, на което можете да намерите характерния за нас уют. Заведението има топла връзка със спортната зала и дава пълен комфорт през зимните месеци.

Това е мястото, на което можете да организирате весело парти за вашето хлапе, със забавна спортна програма или Вашият личен празник без да се притеснявате, от недоволни от шума съседи или досадното чистене.

Имаме свободата да наемете заведението само за Вас и да не сте обвързани от никаква задължителна консумация. Вие решавате с какво и как ще нагостите своите гости.

Такса за наем на CozyKitchen -

след 18ч. – 400лв. (петък и събота)

след 18ч. – 250лв. (неделя до четвъртък)

Капацитет на заведението – 45 седящи места.

——————————————————

Ако все пак не желаете да се нагърбвате с тази организация ние винаги можем да Ви предложим алкохолни и безалкохолни напитки, кетъринг и персонал, който да се грижи за Вашите гости.

—————————————————————————————————————————————————–

Cozy Kitchen Catering

Това е нашето решение за вкусен и поднесен със стил кетъринг за вашето лично, фирмено или сватбено парти.

Винаги осигуряваме прясно приготвени храни от подбрани съставки, които приготвяме по наши изпитани рецепти.

Менюто на Cozy Kitchen е съставено от разнообразни вегератианскимеснидесертни и плодови плата както и прекрасни домашно приготвени напитки. Независимо дали организирате лично или фирмено парти или просто искате да направите оригинална почерпка в офиса за вашите колеги, ние можем да Ви предложим идеалното и достъпно решение.

Повече информация можете да наметире тук.

—————————————————————————————————————————————————–

За допълнителна информация – пълно меню и ценова листа, моля да се свържете с нас на тел: 0886 84 96 29 или email: petya@mdss.bg.

fb_icon