Top

Детски спортни лагери 2019г

ЗАПИШИ СВОЕТО ДЕТЕ ОНЛАЙН!

Спорт, басейн, слънце, чист въздух, планина, арт занимания –

ИСТИНСКОТО ДЕТСКО ЛЯТО ВСЕ ОЩЕ СЪЩЕСТВУВА!

 

През ваканциите Академията предлага прекрасно решение за спортно възпитание на децата Ви. Спокойно можете да се концентрирате върху работата си, докато те се занимават целодневно със спорт и игри в тихо, чисто и обградено от природа място.

Дати

Тази година стартираме от 03.юни.2019г.

*Детски спортни лагери на комплекс Малинова долина се провеждат всяка година през лятната ваканция от 2011г насам. Всяка година добавяме още повече пълноценни занимания, всяка година усъвършенстваме спортната ни база, която се ползва само от деца през делничните дни на лятната ваканция.


Възраст

Заниманията са подходящи за всички възрасти от 4 до 14 години, като децата се разпределят в подходяща група спрямо възраст и ниво на умения. .


Програма

38.30 – 9.30ч. – Посрещане и регистрация. 
Това е допълнителен прозорец в програмата на лагера, за всички ранобудни деца или строги работодатели. Децата се събират във финала на комплекса – обезопасена и комфортна зона, където обменят запознанства или наваксват със закуска.

10.00 – 10.30 – Загрявка
Всички знаят, но много пропускат този така важен елемент от общото физическо натоварване. Не и при нас. Загряваката за по-малките участници е 30мин.

10.30 – 12.00ч. – Първа тренировка по ТЕНИС НА КОРТ или ФУТБОЛ
Всички деца в лагера се разделят в зависимост от желаниeто си за основен спорт – футбол или тенис на корт. След като заяват своето решение за спорт, децата са отново разпределени от треньорите по групи в зависимост от ниво на умения или възраст.

112.00 – 13.00ч – Обедна почивка
Децата потеглят към обособеното заведение за обяд. Всеки родител преценява дали да поръча пресен обяд от менюто на лагера или да приготви и изпрати домашна храна. За нас е важно децата да се хранят с проверена и вкусна храна, затова менюто е балансирано с традиционни домашни ястия и общолюбими от всички аламинути. Няма пържени храни и задължително има салата.
След като се наобядват, децата имат право на ползване на личните си телефони за 30мин.

213.00 – 14.00ч. – Тихи занимания
В прохладна зона програмата цели да провокира общуването между децата и да предизвика вниманието им към интересни, но кротки занимания (четене на книга групово или индивидуално), редене на пъзел, арт задания.

14.00 до 15.00ч – Втора тренировка по ТЕНИС НА КОРТ или ФУТБОЛ
Отново основен спорт – втора тренировка по тенис или футбол. Ако времето е прекалено горещо, тренировките се провеждат в прохладните ни зали.

15.00 до 16.00 – Катерене и забавление.
В мултифункционаланата зала, в която има 12 метрова стена за катерене, децата могат да допълнят или разнообразят с: волейбол, тенис на маси, джага, батут, ходене по въже, народна топка, пейнтбол.

416.00 до 16.30 ч. – Следобедна почивка
Следобедна закуска + следобедна повичка. В менюто ни залагаме тестени печива, тъй като много деца силно огладняват. Спортен комплекс Малинова долина желае децата да ядат плодове, затова винаги държим заредени пресни плодове и винаги всяко дете може да яде неограничено.

16.30 до 17.30ч. – ПЛУВАНЕ и свободни игри
Последният час е най-изморителен и затова следим настроенията на деца. Всички могат да избира между игри в басейна, приятелски футболен мач, още катерене или почивка на дивана за най-малките, докато дойдат мама и тати.

НАЙ-НОВОТО ЗА 2019г: PAINTBALL

От началото на годината сме в партьорски практики с пейнтбол професионалистите БЪЛГАРИ и пейнтбол тренирвоки и ще се провеждат веднъж седмично за деца над 8-годишна възраст.

 

Подари на своето дете – истинско детско лято!

Карта на спортен комплекс Малинова долина

kartaA2_plakat-copy2


ЕКСКУРЗИЯ ДО ВИТОША – ВСЕКИ ПЕТЪК

 За тези, които са уморени в края на седмицата им предлагаме планински разтоварващ ден. Показваме им още по-различни емоции и преживявания, които може да се преживеят само в планината!


Цени

ЦЕЛОДНЕВЕН ЛАГЕР

1 ден:   45.00 лв (без включена консумация)

1 седмица (5 дни): 165.00лв (всеки ден от 8.30 до 17.30)

(намалението важи след заплащане на цялата сума в първия ден от посещението на детето; без включена консумация)

1 месец (4 последователни седмици): 490.00лв (без включена консумация)

ЗАПИШИ СВОЕТЕ ДЕТЕ ОНЛАЙН!

ПОЛУДНЕВНИ ЗАНИМАНИЯ

1/2 ден: 30.00 лв (oт 09.30 до 12.00 или от 14.00 до 17.30ч)

1 седмица (5 дни): 120.00 лв

Храна

  • Обядът се предоставя от лицензирана кетъринг фирма.

* Цената за обяд и следобедна закуска е 7лв. на ден. Обядът се заплаща еднократно, заедно с таксата за лагера

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ КЪМ НАС:

[/box]

1. ЗАЩО ЛАГЕРЪТ НА СК МАЛИНОВА ДОЛИНА Е ПО-УСПЕШЕН И ЛЮБИМ НА ДЕЦАТА?

Работата ни е основана на стремежа децата да обикнат спорта, за да израстнат  здрави и активни. Това ни накара в годините да изградим разнообразна материална база и програма на работа. Не по-малко важна е и средата – слънце и чист въздух, точно под полите на Витоша в изолирана от пътните възли спортна база. Въпреки натоварената спортна програма не си позволяваме да забравим, че все пак е лято и децата трябва да общуват, смеят и забавляват.

2. ПРОГРАМАТА НА ЗАНИЯТИЯТА ПРОМЕНЯ ЛИ СЕ СПРЯМО КЛИМАТИЧНИТЕ УСЛОВИЯ?

Част от базата ни е от модерни зали, които пазят от дъжд и дават хладнина през горещините. Басейнът, въпреки че не е с олимпийски размери, разхлажда и забавлява децата.

3. КОЛКО ДЕЦА ИГРАЯТ В ГРУПА?

Децата се разпределят в групи спрямо възраст и ниво като един треньор играе с до 6 деца в тренировките по тенис на корт.

4. КАК СЕ СТИГА ДО СК МАЛИНОВА ДОЛИНА?

Подходящи транспортни автобусни линии са: автобус 111, автобус 69 и атобус 123;

СК Малинова долина предоставя за ваше улеснение следните варианти за организиране на транспорт:

- от Метростанция “Бизнес парк София” – 2лв.
- от Метростанция “Г.М. Димитров” – 3лв.
- от адрес (цената важи за кварталите: Младост, Дървеница, Симеоново, Витоша, Дианабад, Студентски град;) - 5лв. в посока

5. ИМА ЛИ ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ПРОБЕН ДЕН?

Ако имате притеснения дали детето Ви ще се приспособи в новата обстановка на лагера – доведете го за едни ден, чуйте нашето впечетление от деня, изслушайте неговия разказ и тогава преценете периода на лагеруване. За нас най-важни са усмивките на децата!

6. КОЙ СЕ ГРИЖИ ЗА ДЕЦАТА ВИ?

На СК Малинова долина работят само квалифицирани кадри с дългогодишен опит.

И най-увлекателният лагер може да направи децата нещастни, ако преподавателите в него нямат подход и желание. Затова другата ни отправна точка е треньорите и педагозите и тяхното отношение към децата.

7. КАКВО Е НЕОБХОДИМО ДА НОСИ ДЕТЕТО СЪС СЕБЕ СИ:

Шапка за слънце, спортен екип, горна дреха (при лошо време), допълнителни фланелки и бельо, джапанки, хавлиена кърпа, шапка и очила за плуване.

8. КОНТРОЛИРА ЛИ СЕ ИЗПОЛЗВАНЕТО НА ЛИЧНИ ТЕЛЕФОНИ И ТАБЛЕТИ?

На този въпрос дълго време търсихме правилния отговор. Част от екипа ни смята, че не бива да се използват забрани и похвати против волята на децата. Другата част от нас пък се бунтуваше от разрешението на подобен тип излишна дейност. В крайна сметка написахме правило – може да се използват сурин пред 9.30, на обяд 30мин и след 17.00ч. През останалото време от престоя на лагера, телофоните и таблетите се прибират в обща кутия.

9. КАК СЕ ЗАЯВЯВА УЧАСТИЕ?

За да бъде планиран адекватен спортен процес, е задължително предварително да заявите своето участие, чрез ОНЛАЙН РЕГИСТРАЦИЯТА!

ОНЛАЙН РЕГИСТРАЦИЯ ЗА ПОЛУДНЕВЕН ЛАГЕР!
  • Тренировъчният процес на детските лагери започва в 9:30. При първо посещение на детето Ви очакваме 30-40 минути по-рано, защото се попълва анкета (с най-важната информация за детето Ви) и се определя обедното меню.
  • Очакваме родител или специално упълномощено лице да вземе децата след 17:30 ч. (12:00 ч. за полудневен лагер)
  •       


    Контакти

    За повече информация и записване – тел: 0892 205 387; email: tennis@mdss.bg