Top

Запазване и отказване на часове за игра

ЗАПАЗВАНЕ И ОТКАЗВАНЕ НА ЧАСОВЕ ЗА ИГРА НА

СПОРТЕН КОМПЛЕКС МАЛИНОВА ДОЛИНА SPORT&SPA

 

Тенис

“Свободна игра” е час, който може да се запазва по-всяко време на 0895 613 886 и се заплаща в пълен размер (спрямо сезонните ценоразписи по-горе) преди игра – на каса в Cozy bar; Таксата за съботно-неделните дни важи и за всички национални празници!

Условията за  “Свободна игра”  в тенис клуб “Малинова Долина”са:

1. При запазване на час от нов клиент, който не е посещавал клуба, е препоръчително предварително заплащане на часа (на каса в Cozy bar, по банков път, през PayPal). Всеки нов клиент, трябва да предостави стандартна контактна информаия (име, телефон и e-mail).

!Клиент, който не е използвал и заплатил час, втори път не може да запази час за свободна игра без предварителното му заплащане.

2. Отменяне на запазен за игра час може да се направи само с предварителна заявка минимум 24 часа преди часа.

3. Ако запазен час за “свободна игра” не бъде изигран по независими от нас причини или не е отказан по-рано от 24 часа преди игра, трябва да бъде заплатен в пълен размер; ако часът е бил придружен с ангажиране на някой от треньорите на ТК МД Спорт, неговият хонорар също се заплаща.


 “Абонамент” е услуга, която гарантира запазен ден, час и корт от сезонния график.

Условията за  ползване на “Абонамент”  в тенис клуб “Малинова Долина”са:

1. За запазванe на час от графика за сезона е нужно капариране на минимум 20% от общата сума на абонамента, като останалата част от сумата трябва да бъде заплатена до 2 седмици преди стартирането на сезона. При непокриване на остатъка от сумата до този период стойността на капарото не подлежи на възстановяване и запазения час се освобождава.

2. Час от редовния Абонамент, може да се отмени само при предварителна заявка минимум 24 часа преди часа. Неотигран час, който предварително не е отменен се смята за изигран. В случай на форсмажор, всеки клиент, заплатил абонамент, има право на 2 пъти неизиграване на час без предварително обаждане и с право на отиграване.

4. Отменен час (според правилника, с 24 часа предварителна заявка) не се губи, но неговото отиграване може да се изпълни в свободен час от графика през делнични дни, или през уикенда след 19.00ч.

5. Запазване на час за отиграване може да бъде записан в графика не по-рано от 48часа преди деня и часа на използване.


Пакет “Последен шанс” е услуга предназначена за клиенти, които могат да разполагат и управляват свободно личното си време. Ползването на пакет позволява предварително закупуване на часове с допълнителна отстъпка, без това да изисква фиксиране на конкретен час за игра.

Условията за ползване на пакет “Последен шанс” в тенис клуб “Малинова Долина”са:

6.1. “Последен шанс” е предплащане на пакет от 20часа; Цена на пакет зимен сезон – 20 часа – 400лв., Цена на пакет летен сезон – 20 часа – 200лв.

6.2. Запазване на час от пакет “Последен шанс” може да бъде направено само 24 часа преди часа на игра. Часовете могат да се използват във всеки часови пояс и ден от седмицата, но само ако бъде спазен периодът от 24 часа преди запазване и ползване на корт;

6.3. Часовете от пакета трябва да бъдат изиграни в рамките най-много на следващия сезон; *Например при закупен пакет в рамките на зимния сезон, неизиграните часове от него могат да бъдат използвани до края на последващия го летен сезон. Броя на часовете се прекалколира според настоящата цена в сезона

6.4. Ако клиент злоупотреби и не спази периодът от 24часа е длъжен да заплати в пълен размер наема на корта!


Виж още -