Top

Работа със състезатели

Състезателният процес на ТК М Спорт се ръководи от Даниел Стоянов – старши треньор с дългогодишен опит и  собственик на СК Малинова долина.

Работата със състезатели се основава на предварително изграден план, на базата на моментното им състояние и техническите им и игрови показатели. За това се грижи екип от опитни специалисти с дългогодишен опит в спорта и в треньорската професия. Заниманията могат да бъдат подчинени на сезонна подготовка или на моментно усъвършенстване в определена предварително посока. През годините сме достигнали до сериозни постижения –  множество титли на държавни първенства в различни възрастови групи и победи на множество международни турнири. Пример за постигнати успехи в треньорския опит и работата между Даниел Стоянов и Симеон Иванов - представител на България в различни национални гарнитури и отбора ни за Купа Дейвис.

Състезателният тренировъчен процес, ръководен от Даниел Стоянов, Борислава Ботушарова и Георги Арабов в ТК М Спорт, е многокомпонентен и разнообразен. Освен на техническите елементи от спорта, се отделя време за обща физическа подготовка, отборен дух, здравословно хранене и ментално израстване.