Top

Kатерене за деца

——————————————————————————————————————————————————-

ЗАПИШИ СВОЕТО ДЕТЕ ТУК!

——————————————————————————————————————————————————-

Стартира записването за тренировки по спортно катерене за деца от 5 до 8-годишни. Тренировките ще се провеждат:
Сряда от 17.00ч до 18.00ч
Петък от 17 до 18.00ч
Единично посещение: 12.00лв
Месечна карта: 80.00лв ( за 8 посещения месечно)
Можеш да се запишеш онлайн!

Съвсем наскоро в Спортен комплекс “Малинова Долина” бе завършен поредният проект за развитие на детския спорт.  Стената ни за спортно катерене е разположена в нашата мини зала, която се отоплява през зимните месеци и е прохладна през летните.

Залата е подходяща за:

  • организиране на детски рожден ден с програма за катерене;
  • свободно катерене без треньор;
  • групови посещения с организиран инструктор за училища и детски градини;

Височината й е 10 метра и има 7 осигурителни линиии от 4-та до 6-та категория на трудност по UIAA скала. Тъй като основната ни цел е работата с деца, стената е подходяща не само за катерачи от всякакво ниво, но и за начинаещи и леко напреднали малчугани.

Залата предлага отлични условия за организиране на индивидуални или групови тренировки в уединение и пълен контрол над средата. Независимо дали сте група любители, които желаят да направят тренировка необезпокоявани от странични фaктори или сте треньор, който води група, нашата чисто нова стена е прекрасен вариант за вас. Предлагаме дори възможност да включете вашия плейър/мобилен телефон към уредбата и да се забавлявате, катерейки на любимата си музика.

Залата се отдава почасово под наем  за провеждане на групови тренировки, само след предварителна резервация на телефон – 0895 613 886

Предлагаме и организиране на групи по катерене в учебно време за деца, предназначени за училища и детски градини. Комплексът разполага със собствен транспорт, което ни позволява да предложим една абсолютно завършена услуга.

Цена за наем на залата – 40 лв. за 60 мин.

В цената са включени отопление и осветление, както и осигурителна екипировка, включително и седалки за 7-те осигурителни линии

За индивидуална оферта или по-подробна информация моля да се свържете с нас на имейл - info@mdss.bg или на посочения по-горе телефон.