Top

Детски партита: Fun&Sport

За подробна оферта и допълнителна информация fun&sport_logoсе свържи с нас на тел - 0892 205 387 

Детски рожден ден Fun&Sport

Спортен комплекс Малинова долина Sport разполага с открити през лятото и отопляеми през зимата футболни покрити терени, спортни зали с изкуствена трева, зала със стена за катерене, както и с две уютни заведения, подходящи за частни събития.

Fun&Sport е пакет, който включва всичко необходимо за един детски рожден ден– тематична покана за всеки гост, уютно заведение за Вас и вашите гости, декорациякетъринг и напитки за децата и техните родители, огромна спортна зала за игри, която през зимните месеци се отоплява, а през лятото е отворена, за да осигури максимален комфорт.

С натрупания опит съставихме разнообразни програми от спортни детски партита, насочени към активни деца от различни възрасти. Тук може да откриете подходящо парти и за вече порасналото ви дете, което не желае поредения детски център.

Заведение Cozy Kitchen и спортните съоръжения са свързани с топла връзка, което ще Ви позволи да отделите внимание на своите гостите в приятна обстановка, докато Вашите деца се забавляват. А за всички родители, които предпочитат да играят с деца си, не бива да забравят удобните си обувки!

  CF80E71B-843A-4FD9-A36A-8403C7BDF804

 

График на спортна програма: Събота/Неделя:

10:00 – 12.00ч.
12:00 – 14.00ч.
14:00 – 16.00ч.
16:00 – 18.00ч.
18:00 – 20.00ч.

Всеки извънреден час е необходимо да бъде заявен предварително и се заплаща с 60.00лв на час “over “ такса;

Видове детски рожден ден и допълнителни услуги:

 

1. Fun & Sport: Футболно парти   Внушителната за детското съзнание зала за любителски футбол е изцяло достатъчна за перфектния рожден ден на футболен фен. Залата е достатъчно голяма за да могат да се заблавляват и момичета по същото време. Футболното парти е съчетано с рефер, който координира, наблюдава и организира успешен футболен мач.   pokana_sport_2 2. Fun & Sport: Пейнтбол парти Екстремен спортен рожден ден!  За всички тийнейджъри и вече пораснали деца има възможност да отпразуват своя рожден ден по активен, различен и забавен начин, а предоставените условия и опита на екипа ни, гарантират, че това ще се случи по най-безопасния начин.   Screen Shot 2019-02-26 at 12.10.14