Top

Детски партита: Fun&Sport

За подробна оферта и допълнителна информация fun&sport_logoсе свържи с нас на тел - 0892 205 387или на email – info@mdss.bg

 

Детски рожден ден Fun&Sport

Спортен комплекс Малинова долина Sport разполага с открити през лятото и отопляеми през зимата футболни терени, спортни зали с изкуствена трева и тенис кортове, както и две уютни заведения, подходящи за частни събития.

Fun&Sport е пакет, който включва всичко необходимо за един детски рожден ден– тематична покана за всеки гост, уютно заведение за Вас и вашите гости, украсено с ръчно правена декорация, хапване и напитки за децата и техните родители, огромна спортна зала със съставени спортни игри. Всички зали са нови спортни съоръжения, които през зимните месеци се отопляват, а през лятото е отворени, за да осигурят максимален комфорт.

С натрупания опит съставихме разнообразни програми от спортни детски партита, насочени към активни деца от различни възрасти. Тук може да откриете подходящо парти и за вече порасналото ви дете, което не желае поредения детски център.

Заведение Cozy Kitchen и спортните съоръжения са свързани с топла връзка, което ще Ви позволи да отделите внимание на своите гостите в приятна обстановка, докато Вашите деца се забавляват. А за всички родители, които предпочитат да играят със деца си, не бива да забравят удобните си обувки!

——————————————————————————————————————————————

Базов пакет Fun&sport  включва:

• Покана за 10 деца (по избраната тема)

• Празнична декорация

• 120мин спортен терен + спортна програма и аниматор

• 180мин наем на заведение Cozy Kitchen + персонал

• Консумация за 10 деца, която включва: топла пица, кана домашна лимонада /2л/; 10бр минерална вода /0.5л/, соленки;

Комплимент за родителите: домашни соленки и курабийки

График:

Събота/Неделя:

10:00 – 13.00ч.
14:00 – 17.00ч.
18:00 – 21.00ч.

- Всеки извънреден час е необходимо да бъде заявен предварително и се заплаща с 60.00лв на час “over “ такса;

 

——————————————————————————————————————————————

Видове детски рожден ден и допълнителни услуги:

 

1. Fun & Sport: Футболно парти

 

Внушителната за детското съзнание зала за любителски футбол е изцяло достатъчна за перфектния рожден ден на футболен фен. Залата е достатъчно голяма за да могат да се заблавляват и момичета по същото време. Футболното парти е съчетано с рефер, който координира, наблюдава и организира успешен футболен мач.

Стойност на пакета: 460лв

За допълнително деца: 7.00лв/ на дете

pokana_sport_2

2. Fun & Sport: Пейнтбол парти

Екстремен спортен рожден ден!  За всички тийнейджъри и вече пораснали деца има възможност да отпразуват своя рожден ден по активен, различен и забавен начин, а предоставените условия и опита на екипа ни, гарантират, че това ще се случи по най-безопасния начин.

Стойност на пакета: 460лв.

За допълнително деца: 30.00лв/ на дете

Screen Shot 2019-02-26 at 12.10.14

 

3. Fun & Sport: Бързи – смели – сръчни

След подробна информация за възрастта и броя на децата, ние съставяме програма от щафетни игри със забавен състезателен характер. Програмата е съставена от забавления като скачане с чувал, “прескочи кобила”, “дартс”.

Стойност на пакета: 460лв

За допълнително деца: 7.00лв/ на дете

 

pokana_smeli_2-copy

4. Fun & Sport: Катерачно парти

Приключенска игра и спортно катерене за деца от 6г до 14г – с елементи на ориентиране, забавни игри, преодоляване на препятствия с леко екстремен характер, катерене и логичско мислене.

Стойност на пакета: 460лв

За допълнително деца: 7.00лв/ на дете

 

pokana_climb_2-copy

5. Fun & Sport: Малчуган парти

Ако искате да предоставите по-различно детско парти за най-малките, освен просторните терени, на които децата могат да израходят свободно своята енергия, партито ще бъде комбинирано с опитен аниматорски подход и пограма;

 

pokana_1

6. Fun&Sport: Диско-тийн парти

За всички деца и подрастващи сме съставили забавна музикална програма чрез “музикална кутия” пълна с тайни, предизвикателства и поздравления; Опитен DJ-аниматор разиграва игра, която дава точки на участниците и стимулира танцувални изявата и музикални имитации;

• Програмата не включва ползване на спортните програми;

Стойност на пакета: 560лв

За допълнително деца: 7.00лв/ на дете

pokana_disko_2-copy

7. Fun&Sport: Плажно парти

Cozy Bar предлага възможността за слънчево парти с частен басейн в големите горещини. Освен задължителното плицикане в басейна, опитен спасител ще организира забавни водни игри в зависимост от възрастта на децата;

Стойност на пакета: 560лв

За допълнително деца: 7.00лв/ на дете

pokana_pool_2-copy

Ако желаете да организирате по-различно парти за Вашето дете, ние можем да Ви помогнем и да изготвим предложение, което е съобразено изцяло с вашите желания и нужди. Свържете се с нас на имейл cozy@mdss.bg или на телефон - 0892 205 387