Top

Детски партита: Fun&Sport

За подробна оферта и допълнителна информация fun&sport_logoсе свържи с нас на тел - 0892 205 387или на email – info@mdss.bg

 

Детски рожден ден Fun&Sport

Спортен комплекс Малинова долина Sport разполага с открити през лятото и отопляеми през зимата футболни покрити терени, спортни зали с изкуствена трева, зала със стена за катерене, както и с две уютни заведения, подходящи за частни събития.

Fun&Sport е пакет, който включва всичко необходимо за един детски рожден ден– тематична покана за всеки гост, уютно заведение за Вас и вашите гости, декорациякетъринг и напитки за децата и техните родители, огромна спортна зала за игри, която през зимните месеци се отоплява, а през лятото е отворена, за да осигури максимален комфорт.

С натрупания опит съставихме разнообразни програми от спортни детски партита, насочени към активни деца от различни възрасти. Тук може да откриете подходящо парти и за вече порасналото ви дете, което не желае поредения детски център.

Заведение Cozy Kitchen и спортните съоръжения са свързани с топла връзка, което ще Ви позволи да отделите внимание на своите гостите в приятна обстановка, докато Вашите деца се забавляват. А за всички родители, които предпочитат да играят с деца си, не бива да забравят удобните си обувки!

——————————————————————————————————————————————

360лв.

Основен пакет Fun&sport  включва:

• Тематична покани за 10 деца (по избраната тема)

• 100мин спортен терен + забавна спортна програма по ваш избор

• Опитен спортен аниматор

• Кът за почерпка или зона за посрещане на гости в заведение

Допълнителни екстри:

• Детско меню: 8.00лв/ за дете

 Менюто включва: топла пица 180гр, кана домашна лимонада /по 200млл/; 1бр минерална вода /0.5л/, солети и снакс;

• Индивидуално посрещане на гостите в заведение

• Възможност за кетъринг меню за гости (само с предварителна заявка)

• Кетъринг меню

Кетъринг менюто можете да разгледате тук – МЕНЮ

График на спортна програма: Събота/Неделя:
10:00 – 12.00ч.
12:00 – 14.00ч.
14:00 – 16.00ч.
16:00 – 18.00ч.
18:00 – 20.00ч.

Всеки извънреден час е необходимо да бъде заявен предварително и се заплаща с 60.00лв на час “over “ такса;

 

——————————————————————————————————————————————

Видове детски рожден ден и допълнителни услуги:

 

1. Fun & Sport: Футболно парти

 

Внушителната за детското съзнание зала за любителски футбол е изцяло достатъчна за перфектния рожден ден на футболен фен. Залата е достатъчно голяма за да могат да се заблавляват и момичета по същото време. Футболното парти е съчетано с рефер, който координира, наблюдава и организира успешен футболен мач.

 

pokana_sport_2

2. Fun & Sport: Пейнтбол парти

Екстремен спортен рожден ден!  За всички тийнейджъри и вече пораснали деца има възможност да отпразуват своя рожден ден по активен, различен и забавен начин, а предоставените условия и опита на екипа ни, гарантират, че това ще се случи по най-безопасния начин.

 

Screen Shot 2019-02-26 at 12.10.14

3. Fun & Sport: Катерачно парти

Приключенска игра и спортно катерене за деца от 6г до 14г – с елементи на ориентиране, забавни игри, преодоляване на препятствия с леко екстремен характер, катерене и логичско мислене.

 

pokana_climb_2-copy

4. Fun & Sport: Малчуган парти

Ако искате да предоставите по-различно детско парти за най-малките, освен просторните терени, на които децата могат да израходят свободно своята енергия, партито ще бъде комбинирано с опитен аниматорски подход и пограма;

 

pokana_1

 

5. Fun&Sport: Плажно парти

Cozy Bar предлага възможността за слънчево парти с частен басейн в големите горещини. Освен задължителното плицикане в басейна, опитен спасител ще организира забавни водни игри в зависимост от възрастта на децата;

 

pokana_pool_2-copy

Ако желаете да организирате по-различно парти за Вашето дете, ние можем да Ви помогнем и да изготвим предложение, което е съобразено изцяло с вашите желания и нужди. Свържете се с нас на имейл cozy@mdss.bg или на телефон - 0892 205 387