Top

Тенис тренировки за деца – 4г.-14г.

——————————————————————————————————————————————————-

ЗАПИШИ СВОЕТО ДЕТЕ ТУК 

-онлайн регистрация-

——————————————————————————————————————————————————-

 

Спортен комплекс “Малинова долина Спорт” работи целогодишно с деца и предлага групови тренировки по тенис за различни възрасти деца. Тренировъчният ни подход и организация на тренировките по тенис започва през 2010г и до ден днешен сме обучавали десетки деца, както състезателно, така и любителски.

График през УЧЕБНАТА 2021-2022г

Понеделник до Петък

- от 17:00ч. до 18:00ч.
- от 18:00ч. до 19:00ч.

Събота
- от 10:00ч. до 11:00ч.

- от 11:00 до 12:00ч

Цени

Единично посещение без абонамент – 19.00 лв  

 Месечни абонаменти:

1 път седмично - 65.00 лв.
2 пъти седмично - 110.00 лв.
3 пъти седмично - 150.00 лв.

Абонаментните таки се заплащат по банков път от 1-во до 10-то число на следните данни:

Получател: МДСПОРТ БГ ЕООД

IBAN: BG19STSA93000025290170

Основание: три имена на ползвател на услугата

* През месеците Декември, Април и Май, в които има ваканция таксите ще бъдат съобразени с почивните дни и изпуснатите тренировки.

Посочените цени по-горе са за карти със срок 4 седмици и продължителност на тренировката 60 мин. Ако детето отсъства от тренировка поради здравословни причини може да навакса тренировката в групови занимания до 30дни след предварителна уговорка с треньора.

База

- Специализирана зала за мини тенис
- 2бр Тенис кортове целогодишни
- 2бр летни тенис кортове
- Зала с мултифункционална настилка.


 

Контакти

За повече информация и записване – тел: 0885 308751; email: tennis@mdss.bg

Важно!

 Информация 
При първо посещение, всеки родител попълва анкетна карта за своето дете, която съдържа основна информация, нужна за  правилното картотекиране на детето. (имена и контактна информация, възраст, дни на посещение, ще ползва ли услугата транспорт и ако да, съответните подробности нужни за осъществаването му)

 Такси 
Абонаментните таки се заплащат по банков път от 1-во до 10-то число.

 Дни на посещение 
При попълване на анкетна карта се заявяват дните на посещение на детето. При промяна, отменяне или  извънредно посещение, родителите са длъжни да ни уведомят на телефон – 0885 308751, за тази промяна не по-късно от  11:00 ч. на съответния ден. 

Важно е децата да спортуват от най-ранна възраст.

А тенисът е спорт за цял живот!

ВЪЗРАСТ ОТ 3г ДО 14г

Стил и подход в работата на ТК Малинова долина

Живеем в динамични времена и колкото е забързано ежедневието, толкова по – трудно е на родителите да ангажират интереса на децата с нещо полезно.  Този проблем е актуален  както за “скучните” домашни от училище, така и за задължителните тренироки, независимо от спорта.

Това прeдизвиква развитите страни да усъвършенстват
педагогическият си подход към децата, а тенисът вече притежава завиден опит в това направление. Повечето от нас знаят, че тенисът допринася за редица здравословни ползи както за тялото, така и за психиката на децата. Но знаят ли всички родители, че този процес може да започне още от 4-годишна възраст! Екипът на ТК “Малинова долина” следва световните тенденции и въвлича малките деца в спорта, по забавен и активен начин.

Чрез тениса треньорите на ТК Малинова долина изострят рационалното мислене на децата със ситуации, в които е необходимо формулиране на стратегии и тактики срещу противниковия играч. В Спортен комплекс Малинова долина Sport&Spa стремежът е децата да обикнат тениса за да го практикуват сериозно и себеотдадено. Това доведе и до откриване на детска специализирана зала за мини тенис, в която децата получават спортен комфорт, възможност за спокоен тренировъчен процес и състезателни събития.

ВЪЗРАСТ ОТ 3г ДО 6г – Мини тенис

Това е първото стъпало в тренировките по тенис. Въпреки крехката възраст на децата, малките кортове, меките топки и мини мрежите, позваляват на децата да развият тактически и стратегически умения, които са важна основа за по-нататъчното им развтитие в тениса.

tennis_uchilishte_2Мини тениса е прекрасен начин, чрез спорт и забавление, децата да развият координационни умения и усет за предвижване в  пространството. Чрез игрови подход, децата приемат тренировките за любимо и интересно занимание и неусетно навлизат в “големия” тенис.

 

ВЪЗРАСТ ОТ 7г ДО 14г – Тенис училище

Тренировките от тенис училището са следващото ниво в тенис подготовката след мини тениса. В тренировъчния процес се използват топки, близки до нормалния отскок на стандартната тенис топка, играе се с детски ракети, подходящи за възрастта на детето.

Тренировките се провеждат на корт с нормални размери и стандартна височина на мрежата. Децата се разпределят в групи, съответстващи на нивото им на подготовка. Групите са съставени от максимум 6 деца, което позволява нормално протичане на часа и дава възможност всяко дете да получи адекватно внимание от треньора и да вземе дейно участие в тренировката.

            !За нас е важно да предоставяме винаги качествена услуга, без компромис. Това Ви гарантира, че Вашите деца ще получат максимално внимание и обучение на високо ниво. Затова за нас е задължително да имаме предварителна информация за броя на децата, които ще присъстват. 

 ——————————————————————————————————————————————————

——————————————————————————————————————————————————