Top

Спортна база “Малинова долина Sport”

Спортна зала Малинова долина е без аналог в столицата като отличаващите я характерстики са светлина, топлина и спортен комфорт. Залата е конструирана с височина 11 метра и уникалната възможност за отваряне на страничните стени, което позволява както високи температури през зимата, така и прохлада през лятото.

Обoрудването на футболното съоръжение е с изключително добра тревна настилка, модерно осветление, топла връзка със съблекалните и заведение Cozy Kitchen – идеално място за гледане на мачове на по бира с приятели.

Спортна зала Малинова долина отговаря на всички изисквания за провеждане на първенства по мини футбол.

 

Спортна зала Малинова долина е подходяща за разнообразни спортни активности. Предлага прекрасни условия и за хокей на трева. Имаме дълъг опит с работата с частни детски градини и училища, които използват спортните съоръжения и треньорските ни екипи, за да предложат още по-добри условия за развитие на своите деца.

 Комфортът на залата през зимните месеци я прави много подходяща за организиране на спортни тийм билдинг мероприятия. Малинова долина Sport има опит в работата с партньори, които могат да предложат най-подходящите игри и състезания, съобразени с нуждите на всеки екип.

Топлата връзка на залата с CozyKitchen, я прави идеален вариaнт за детстки рождени партита със спортна програма, която освен много забавна е и полезна.

 

За въпроси и допълнителна информация можете да се свържете с нас на тел: 0892 205387 или на имейл – info@mdss.bg

За записване на часове и абонаменти – 0895 613 886 Георги Михайлов