Top

Правила ТК Малинова долина

УСЛОВИЯ И ПРАВИЛА ЗА ПОСЕТИТЕЛИ

НА КЛУБ МАЛИНОВА ДОЛИНА

 

• Всеки клиент на клуба трябва предварително да са запознае с правилата и условията и да подпише декларация, че е съгласен и приема да ги спазва.

При попълване на декларацията, всеки клиент трябва да предостави лични данни и документ за самоличност за удостоверяването им. Клуба е регистриран по закона за защита на личните данни и гарантира тяхната сигурност и неприкосновеност.

• Ако гост на клуба не спазва правилата, служителите имат правото да му направят забележка и ако е необходимо да ограничат достъпа му.

Поведението на посетителите в клуба трябва да отговаря на най-високи стандарти. Всеки посетител трябва да се грижи за спокойствието и комфорта на присъстващите. Това включва, употребата на пристоен език, тихи разговори, приличен външен вид и позтивно отношение.

• Ползването на всяка услуга, която клуб Малинова долина предлага следва да се плати предварително на каса в офиса или в CozyBar

• Тенис кортовете на територията на Спортен комплекс Малинова долина Sport&Spa се ползват само за игра на тенис

• Пушенето и внасянето на храни и напитки на територията на спортните съоръжения е строго забранено

• Родителите, които по време на тренировка, наблюдават децата си, не трябва да влизат в корта, както и да се намесват в тринировъчния процес.

• На територията на Спортен комплекс Малинова долина Sport&Spa може да се играе само с треньор, който е на договор към клуба и не е позволена играта с външен треньор. За нас това е важно, за да можем да осигурим най-високо качество на услугите към нашите клиенти.

• Шкафчетата в съблекалните на територията на клуба са на разположение на клиентите във времето на тяхното посещение. Клуб Малинова Долина не носи отговорност за изчезнали или повредени вещи оставени без надзор. Забравени вещи на територията на комплекса се пазят на гардероб в рамките на 15 дни. След този период непотърсени вещи се даряват за благотворителност.

• Клуб Малинова долина има право да снима посетителите на комплекса за рекламни нужди (уебсайт, клипове, партньорски сайтове, фейсбук и др.) За снимки и видео материали направени на територията на спортния комплекс, същият не дължи заплащане. Разбира се, ако клиент или посетител, не желае да бъде сниман има право да откаже, като уведоми за това порсонала на комплекса.

• Внасянето на оръжие на територията на комплекса е строго забранено. Ако клиент има лична охрана то тя не може да придружава лицето на територията на комплекса.

• Комплексът е под постоянно видео наблюдение и се охранява от охранителна фирма. При неспазване на правилата на клуба или нарушаване на комфорта на клиентите охраната или служител може да помоли лицата, които са отговорни за това да напуснат територията на комплекса.

Всеки посетител и гост на спортен комплекс Малинова долина Sport&Spa, трябва да подпишат декларация, че са запознати и съгласни с правилата и условията на комплекса.