Top
11206873_967990586553399_4476457301036159577_o

Подарете на детето си едно незабравимо лято!

Най-сигурният начин детето ви да спортува и да се забавлява докато работитe!

Безгрижие, слънце, спорт и нови запознанства – всички помним определението за истинско лято. Превръща ли се във все по-трудна задача да осигурите това на детето си? Летните лагери за деца на Спортен комплекс „Малинова Долина“ са тук, за да Ви помогнат!

IMG_2090 copy

Чист въздух, модерно оборудвана спортна база и квалифициран екип превръщат нашите целоднвни спортни лагери в идеалната възможност за Вашето дете през ваканционните летни дни. Тук малчуганите забравят за компютрите и откриват любовта към спорта по най-сигурния начин – чрез забавление.

Четири тенис корта, две спортни зали и един открит терен са част от семейството на СК „Малинова Долина“, която върви ръка за ръка с тренировките по тенис, мини-тенис, футбол, бадминтон и баскетбол; за малчуганите, които искат да се научат да плуват разполагаме с басейн, а онези от тях, които са готови за нови приключения ги очаква стената за катерене. Освен тренировките, разбира се, даваме на децата и любимото им време за игри – съчетано с различни занимания за любознателни, пикници и екскурзии до Витоша.

IMG_3981

Всички тренировки и занимания протичат под организацията и контрола на нашите треньори с дългогодишен опит в работата с деца – както треньорски, така и педагогически, и са съобразени с възрастта и уменията на децата – подходящи за деца от 3 до 15-годишна възраст.

Открихте ли отговора на вечните въпроси за лятната ваканция? Очаквайте скоро подробната програма за Лагери 2016!

Подробна информация за програма и цени можете да откриете тук –
http://goo.gl/8P9kgI или на тел: 0892 205 387

Коментарите към тази публикация са спрени.