Top
wedding-planning-calendar

Online планиране на една сватба

За всички българи, които напуснаха страната ни, но мечтаят за своя българска сватба!

 

Сватбата е прекрасно събитие, когато е споделно с всички твои близки хора – от детството, от рода ти, от всекидневието ти, от съседния вход, от работния ти ден… Какво се случва обаче, когато миналото и настоящето са разделени от десетки километри?

Милена и Даниел (02.08.2014г), например, живеят в Швейцария, но организираха второ сватбено парти за приятелите си в България.

Опитът в годините изгради много сигурна практика за всяко организирано събитие в Cozy bar – предварително опознаване на клиента, на неговите мечти и желания, и макисмално подорбно описване (имейл, чеклист, excel таблици и т.н) на детайли от резервацията. Позитивите са много – непредвидени приятелства, изградено доверие, липса на недоразумения, съвършенна организация, безпроблемно събитие, т.е. сбъднати мечти.

В годините на глобалните онлайн комуникации имаме възможност да пестим ценно време, да съкращаваме разстояния, да комуникираме постоянно. Това би трябвало да е досататъчно за организацията на всяка една сватба, независимo къде си ;)

Коментарите към тази публикация са спрени.