Top

Катерене – за всички възрасти и по всяко време

 Естествено, в Малинова долина Sport.

За всички, които ни познават, знаят че нашия основен стремеж е ползотворната работа с деца. Ние вярваме, че е важно децата да спортуват от най-ранна възраст, а още по-важно е да го правят с желание!

За това се стараем да разнообразим максимално спортното ни “портфолио” от услуги за децата на територията на Спортен комплекс Малинова долина. А това не е лесно. Преди 3 години изградихме началния етап от стената за катерене и чак сега открихме сигурен и надежден партньор, който да споделя опита си и знанията си безгранично – това е Спортен клуб Монтис. В тяхно лице, освен професионализъм открихме и съмишленик. Тяхната цел е да се заобиколят с активни хора, семейства и в последствие приятели, които не спират да следват здравословен начин на живот и приключенията. С тяхно съдействие вече кипи тренировъчни занимания в залата ни, само че с добавени индивидуален подход, позитивизъм и добри познания. Стената за катерене е прекрасна за спокойна работа с деца или начинаещи.

За всички дечица, които не могат да стоят на едно място – доведете ни го, а ние ще насочим енергията му в правилния път – този, на спорта.

За повече информация: 0894922014_MG_4486

Коментарите към тази публикация са спрени.