Top

Какво споделят Иван и Петя: Cozywedding №1 за 2017

Слънчевите Иван и Петя ни повериха скромната сватба от 120 гости на 27 май 2017г. Ествествено, месец май не изневери на нрава си и цял ден валя много… докато слънчевите Иван и Петя подписаха и слънцето изгря!

Ето и тяхната гледна точка!

Cozy bar, или така наречения Уютен бар, не е какъвто и да е бар. Това е едно невероятно прекрасно и вълшебно  място, което искаш, не искаш ти става любимо. Любими ти стават и Петя и Дани – изключително милите и добри собственици на райското кътче.

Искахме да си направим едно малко по-разлино тържествено парти, като за сватба, ама не в цялата й същина. И тогава като с ангелски ореол в полите на Витоша изникнаха тези толкова летни сламени чадъри и басейн, излъчващ прохлада, та нямаше как да не се влюбим в тях от пръв поглед.  Прохлада в последствие се оказа, че не ни беше необходима, тъй като беше един доста дъждовен пролетен дообяд и температурите силно се понижиха, но Петя и Дани бяха така любезни отново (чували сме и за предишни техни геройства) да се хвърлят в дълбокото и да спретнат „от нищо – нещо“ за има няма един следобяд и да си докажат името на бара, като го направиха още по-уютен и топъл J Мястото е супер – неангажиращ винтидж интериор, страхотно отношение към клиентите (и от страна на обслужващия персонал, който също е така страхотенJ ), много вкусна храна, много добра декорация, много красива гледка! Абе много хвалби станаха, ама няма как – заслужават си го!

Много благдарим за всичко!

Ако правим още сватби, все при вас бихме си ги направили J

Искрено ваши – Петя и Иван!

Фотограф: Doriyan Todorov Photography

 

Коментарите към тази публикация са спрени.