Top

Cozy Kitchen Catering

Cozy Kitchen Catering е нашето решение за вкусен и поднесен със стил кетъринг CozyKitchen_circle-cupза вашетолично, фирмено или сватбено парти.

Винаги осигуряваме прясно приготвена храна от подбрани съставки, която приготвяме по наши изпитани рецепти.

Менюто на Cozy Kitchen е съставено от разнообразни вегератианскимеснидесертни и плодови плата както и прекрасни домашно приготвени напитки. Независимо дали организирате лично или фирмено парти или просто искате да направите оригинална почерпка в офиса за вашите колеги, ние можем да Ви предложим идеалното и достъпно решение.

Частни и фирмени събития

Независимо дали желаете да организирате уютен рожден ден в дома си или стилно фирмено парти, ние сме насреща. Няма да се притеснявате, за пазаруване, готвене или аранжиране и ще имате време просто да се насладите на своя празник.

Cozy Kitchen ще достави до вашия адрес избраните плата и напитки в желаното от вас време.
* услугата се предлага само на територията на град София

Сватбен кетъринг

Основно част от организацията на идеалното сватбено парти е именно храната. Cozy Kitchen Ви предлага интересни, непретенциозни и красиво аранжирани плата, които могат да задоволят всеки всус.

Прекрасни комбинации от различни видове хапки, десерти и алкохолни и/или безалкохолни домашно приготвени напитки ще допълнят най-щастливия ден от живота Ви с едно красиво кулинарно преживяване.

Детски партита

Всички знаем колко трудоемко може да е организирането на едно детско парти. От украсата и хапването до забавлението на малките гости.

Ние можем да Ви отменим в част от тези грижи, като приготвим за Вашите малчугани непретенциозни и свежа храна, с вкусно приготвени от подбрани съставки хапки. Домашната лимонада или малинада, приготвени от пресни плодове и натурални сокове, бързо се превръщат в предпочитано питие пред вредните газирани безолкохолни.

Cozy Kitchen е уютната кухня, която може да Ви бъде помощник във всяко малко и голямо събитие, което искате да отпразнувате с любими хора и колеги. Ние можем да Ви предложим различни нестандартни комбинации, които да са изцяло съобразени с персоналните Ви нужди.

cozy_kitchen_logo

 

 

 

 

—————————————————————————————————————————————————–

За допълнителна информация – пълно меню и ценова листа, моля да се свържете с нас на тел: 0886 84 96 29 или email: petya@mdss.bg

fb_icon