Top

Тенис училище: 3г – 14г

——————————————————————————————————————————————————-

ЗАПИШИ СВОЕТО ДЕТЕ ТУК!

——————————————————————————————————————————————————-

 

Важно е децата да спортуват от най-ранна възраст.

А тенисът е спорт за цял живот!

ВЪЗРАСТ ОТ 3г ДО 14г

Стил и подход в работата на ТК Малинова долина

Живеем в динамични времена и колкото е забързано ежедневието, толкова по – трудно е на родителите да ангажират интереса на децата с нещо полезно.  Този проблем е актуален  както за “скучните” домашни от училище, така и за задължителните тренироки, независимо от спорта.

Това прeдизвиква развитите страни да усъвършенстват
педагогическият си подход към децата, а тенисът вече притежава завиден опит в това направление. Повечето от нас знаят, че тенисът допринася за редица здравословни ползи както за тялото, така и за психиката на децата. Но знаят ли всички родители, че този процес може да започне още от 4-годишна възраст! Екипът на ТК “Малинова долина” следва световните тенденции и въвлича малките деца в спорта, по забавен и активен начин.

Чрез тениса треньорите на ТК Малинова долина изострят рационалното мислене на децата със ситуации, в които е необходимо формулиране на стратегии и тактики срещу противниковия играч. В Спортен комплекс Малинова долина Sport&Spa стремежът е децата да обикнат тениса за да го практикуват сериозно и себеотдадено. Това доведе и до откриване на детска специализирана зала за мини тенис, в която децата получават спортен комфорт, възможност за спокоен тренировъчен процес и състезателни събития.

ВЪЗРАСТ ОТ 3г ДО 6г – Мини тенис

Това е първото стъпало в тренировките по тенис. Въпреки крехката възраст на децата, малките кортове, меките топки и мини мрежите, позваляват на децата да развият тактически и стратегически умения, които са важна основа за по-нататъчното им развтитие в тениса.

tennis_uchilishte_2Мини тениса е прекрасен начин, чрез спорт и забавление, децата да развият координационни умения и усет за предвижване в  пространството. Чрез игрови подход, децата приемат тренировките за любимо и интересно занимание и неусетно навлизат в “големия” тенис.

 

ВЪЗРАСТ ОТ 7г ДО 14г – Тенис училище

Тренировките от тенис училището са следващото ниво в тенис подготовката след мини тениса. В тренировъчния процес се използват топки, близки до нормалния отскок на стандартната тенис топка, играе се с детски ракети, подходящи за възрастта на детето.

Тренировките се провеждат на корт с нормални размери и стандартна височина на мрежата. Децата се разпределят в групи, съответстващи на нивото им на подготовка. Групите са съставени от максимум 6 деца, което позволява нормално протичане на часа и дава възможност всяко дете да получи адекватно внимание от треньора и да вземе дейно участие в тренировката.

График

Понеделник до Петък
- от 10:00ч. до 11:00ч.
- от 16:00ч. до 17:00ч.
- от 17:00ч. до 18:00ч.
- от 18:00ч. до 19:00ч.

Събота
- от 10:00ч. до 11:00ч.

Цени

 

ЦЕНИ: 

 

Абонаменти  Карта  Карта + транспорт в 1 посока  Карта + транспорт в 2 посоки  Цена за посещение от абонамент 
1 път седмично  56 лв  76 лв  96 лв  14 лв 
2 пъти седмично  104 лв  144 лв  184 лв  13 лв 
3 пъти седмично  144 лв  204 лв  264 лв  12 лв 
4 пъти седмично  190 лв  270 лв  350 лв  12 лв 
Всеки ден 1ч.  300 лв  400 лв  500 лв  14 лв 
3 пъти Х 2 ч.  340 лв  400 лв  460 лв  13 лв 
4 пъти Х 2 ч.  400 лв  480 лв  560 лв  12 лв 
Всеки ден Х 2 ч.  450 лв        550 лв  650 лв  11 лв  

 

  • Единично посещение без абонамент – 18 лв 

 

 

Отстъпки: 

За дете на член от Спортният клуб, получавате 10% отстъпка от месечната такса 

За брат или сестра получавате 20% отстъпка от месечната такса на второто дете 

 

През месеците, в които има ваканция таксите ще бъдат съобразени с почивните дни и изпуснатите тренировки.

1 път седмично – 42 лв.
2 пъти седмично – 78 лв.
3 пъти седмично – 108 лв.
4 пъти седмично – 142.5 лв.

*Декември, Април и Май.

Посочените цени по-горе са за карти със срок 4 седмици и продължителност на тренировката 60 мин.

 Транспорт: 

(Отнася се за районите Младост, Дървеница, Симеоново, и кв. Витоша)
- Заявката за транспорт трябва да направите чрез запитване и при наличието на група,ще получите потвърждение от нас. Услугата се изпълнява само срещу месечна абонаментна такса.

*за организиране на транспорт от други райони и ценова оферта моля да се свържете с нас на тел:0892 205 387 или имейл – info@mdss.bg

База

- Специализирана зала за мини тенис
- 2бр Тенис кортове целогодишни
- 2бр летни тенис кортове
- Зала с мултифункционална настилка за начинаещи.


Важно!

 Информация 
При първо посещение, всеки родител попълва анкетна карта за своето дете, която съдържа основна информация, нужна за  правилното картотекиране на детето. (имена и контактна информация, възраст, дни на посещение, ще ползва ли услугата транспорт и ако да, съответните подробности нужни за осъществаването му)

 Такси 
Таксите за посещение и транспорт (ако има такъв) се заплащат на каса в кафето (CozyBar) или в офиса на комплекс Малинова долина Sport&Spa.

 Дни на посещение 
При попълване на анкетна карта се заявяват дните на посещение на детето. При промяна, отменяне или  извънредно посещение, родителите са длъжни да ни уведомят на телефон – 0892 20 53 87 или 0886 849 629, за тази промяна, не по-късно от  11:00 ч. на съответния ден. 

            !За нас е важно да предоставяме винаги качествена услуга, без компромис. Това Ви гарантира, че Вашите деца ще получат максимално внимание и обучение на високо ниво. Затова за нас е задължително да имаме предварителна информация за броя на децата, които ще присъстват. 

 Транспорт 
Тенис училище Малинова долина Sort&Spa, предлага транспорт за районите Младост, Дървеница, Симеоново и кв. Витоша. Цената на транспорта може да варира, според разстоянието. Когато ползвате организиран от нас транспорт, е важно при промяна (тоест, когато детето няма да идва) предварително да уведомят на посочените телефони – 0892 20 53 87 или 0886 849 629Контакти

За повече информация и записване – тел: 0892 205 387; email: tennis@mdss.bg

——————————————————————————————————————————————————

Запиши се за час-компенсация

——————————————————————————————————————————————————