Top

Футболна школа за деца

Запиши своето дете онлайн!

Стартира записването за тренировки по футбол за деца от 3 до 10-годишни. Тренировките ще се провеждат:
Събота и Неделя от 12.00 до 13.00ч

Единично посещение: 10.00лв
Месечна карта: 60.00лв ( за 8 посещения месечно)
Можеш да се запишеш онлайн!

Футболът е един от най-масовите любими спортове, особено при подрастващите. Това бе причината СК Малинова долина да увеличи портфолиото с тренировките през учебната година – защото децата обичат футбола!

Повишаване на физическата култура на децата е една от целите, към които се стремим и смятаме, че е от първостепенна важност в днешния свят на компютърни игри. Тренировките по футбол ще развият кондикция, реакции и стратигическа мисъл. Екипът ни ще бъде целеустремен в предоставяне на интересни и ползотворни тренировки за да изградим в децата дициплина и постоянство.

Футболната школа Малинова долина ще провежда тренировъчния процес в модерна удопляема зала, с височина 12м, която ще предостави прекрасни условия за детето ви, както зима, така и лято

За информация относно такси и записвания, моля да се свържете с нас на info@mdss.bg или да заявите участие през он-лайн формата и ние ще се свържем с вас.

Можеш да се запишеш онлайн!

Запиши своето дете онлайн!

Кой ще тренира децата ви?

42059317_297315387520739_7326870068426440704_nАсен Марков е юноша на Витоша(Бистрица) в продължение на 8 години. Играл, като централен защитник в над повече от 200 мача. Там среща различни опитни треньори, чийто уроци иска да предаде и на децата. На 18 годишна възраст, стартира работа с деца, на летни лагери и кондиционни тренировки. В момента той продължава да се занимава и играе футбол, в Спортист (Нови Хан) за който има над 50 мача като титуляр. Макар и нивото там да е оскъдно, любовта към футбола е огромна. Именно от това имат нужда и децата. От любовтта и страстта към играта. Не за пари, а за топката да мислят.