Top

Тенис лагер за състезатели в Германия

Тенис клуб Малинова долина организира за втора поредна година тенис лагер в Германия за състезателите от клуба ни. Програмата на лагера има за цел да засегне всички аспекти от състезателната подготовка на едно дете: ментално израстване и устойчивост, хранителни навици, техника и усъвършенстване на играта, опит в провеждане на мачове с техни връстници и стратегическо мислене.

Тенис лагерът се провежда на територията на Рот-Вайс Тенис клуб – Хаген. Лагерът е с продължителност от 7 дни. Програмата на лагера се ръководи от Даниел Стоянов и се състои от: шест часови тренировки; провеждане на приятелски мачове с деца от клуб Рот-Вайс, йога, упражнения за обща физическа издържливост. Не на последно място, екипът на Малинова долина отделя време за разговори на теми като правилно хранене, съставя меню от балансирана храна.

Тенис лагерът в Германия е задължителен елемент от целогодишната подготовка на състезателната група на ТК Малинова долина. Освен себеотдаване в тренировчния процес, децата печелят и приятелски спомени от техните връсници в Хаген.

 

Коментарите към тази публикация са спрени.