Top
MG_6260

Спорт, басейн, слънце, чист въздух, планина – сбъдната мечта за деца и родители

Детски целодневен лагер на спортен комплекс Малинова долина е услуга, която ще накара детето ви да обикне спорта, а на Вас родителите ще подсигури спокойствие и удовлетвореност в ангажираното ви ежедневие. Причините не са случайни. Всичко това се случва на въздух, обградени от природа, на тихо и спокойно кътче в София, наречено с чудатото име за детското въображение -“Малинова долина”.

IMG_3714Всяко лято, всеки летен ден посрещаме на територията на СК Малинова долина. деца на възраст от 3 до 15 години. Чрез подбраните от нас летни занимания децата развиват нови умения и способности, чрез които опознават вълнуващите страни на спорта като хъс, цел, дисциплина, удовлетворение от постигнати резултати. Не по-малко важна е и средата – слънце и чист въздух, точно под полите на Витоша. Въпреки натоварената спортна програма не си позволяваме да забравим, че все пак е лято и децата трябва да общуват, смеят и забавляват.

Ск Малинова долина има независим и индивидуален характер на управление и развитие и поради тази причина родителите ни се доверяват и спокойни водят децата си при нас. За да създадем максимално добри условия за малките ни спортисти, комплексът има лимитиран достъп на клиенти през деня – само целогодишни членове на Тенис клуба. Така подсигурихме сигурна и спокойна среда за работа и възпитание на децата.

Подробна информация за програма и цени можете да откриете тук –
http://goo.gl/8P9kgI или на тел: 0892 205 387

Коментарите към тази публикация са спрени.