Top

Нашите сватби

Всяка сватба случила се в Cozy носи характера и духа на прекрасните двойки, които ни се довериха за най-специалния им ден!

Сиси и Ники

Още при първото ни посещение Cozy бар ни очарова с атмосферата и уюта си. Веднага разбрахме, че това е нашето място за сватбения ни ден. От самото начало Петя подходи с много внимание и професионализъм. Предложи ни богата палитра от храна, напитки и украса. Сподели личнен опит и ни помогна с много полезни съвети при избора и на най-малките детайли за нашия ден. Организацията беше перфектна! Своевременната подготовка, навигирана от Петя, ни донесе яснота и спокойствие. Това ни даде възможност максимално да се насладим на купона в сватбения ден. А декорацията, ах, декорацията – тя беше очарователна! Нежните пърхащи фенери на Петя уловиха залязващото слънце, за да огреят топлата ни вечер. Игривите пламъчета на свещите трепкаха като светулки около нас. Романтичните букетчета цветя, специално аранжирани от Петя, красяха масите. Храната беше много вкусна и поднесена със стил. По някое време и ние успяхме да се доберем до нея. (smiley) Усмихнатите и приветливи момичета от екипа на Cozy се грижиха за нас и гостите ни през цялата вечер. Специални благодарности на Петя, че сбъдна нашата прекрасна сватба!

 

Ради и Иван

Когато решихме да се оженим една от основните пречки изглеждаше тъжната действителност, че в София няма достатъчно уютно, красиво и разчупено местенце в което да може, да се осъществи един модерен прочит на сватбено тържество при това на открито и дори след 22:00ч. Бяхме на път да се откажем, докато не научихме за Cozy bar и само два разговора по-късно с Петя и Дани ни убедиха, че такова място наистина съществува! И това впечатление не се промени впоследствие – всичко беше изпълнено точно както си го представяхме: храната (още се облизваме за хапките с прошуто : ), алкохолът и коктейлите, които бяха буквално “без главоболия” :))) (въпреки гостите, прекалили с почерпките), украсата и най-вече страхотното отношение, което ни съпътстваше през цялото време (и то от всички, свързани с Cozy). Остава да кажем, че има и басейн :))) Ради и Иван

Хриси и Иван

В забързаното ни ежедневие човек трудно намира време за най-хубавите и лични празници. Ние отдавна бяхме създали нашето семейство, особено след раждането на дъщеричката ни, която ни накара да се решим на тази крачка. Желанието ни беше да намерим място, където да съберем най-близките приятели и да отпразнуваме заедно. Искаше ни се това място да не е типичният ресторант с традиционните ритуали, тежки маси и оркестри. Много сме радостни, че успяхме да открием буквално в последният момент Cozy bar и там се състоя нашето мило тържество. Изключително сме благодарни на екипа, заради тяхната бърза, адекватна и много артистична подкрепа и за това че се съобразиха с всяко наше желание въпреки малкото време.

Cozy bar ни предложи една наистина уютна, различна и много приятна атмосфера, която силно препоръчваме на двойките които се чудят.

Танита и Дeмeтрий

Прекрасно място, където наистина се почувствахме уютно, удобно и приятно като домакини. Персоналът е чудесен, организацията, украсата и атмосферата – супер. Благодарим!

Танита и Димитрий

 

Савина и Петър Митрови!

Къде ще се състои сватбата е може би едно от най-важните неща в нея. Дълго търсихме това място, но за сметка на това го избрахме единодушно още при първото ни посещение в Cozy. Препоръка получихме от наши познати. Cozy наистина е страхотно място за нетрадиционна сватба и запомнящо се събитие, което винаги ще се откроява като много специален спомен в съзнанието. Сигурни сме, че нашата сватба не беше като никоя друга! Огормни благодарности дължим на Петя, която търпеливо и професионално ни помагаше при планирането, както и на персонала, който беше подготвен и организиран безупречно и цялата вечер премина идеално за нас.

Кетърингът беше страхотен, а коктейлите – незабравими! Нашите гости също твърдят, че са присъствали на нещо уникално. Разбира се сега и ние препоръчваме горещо Cozy и нямаме търпение да дойдем на следващото парти тук!

Савина и Петър Митрови!

 

Йохан и Ралица Фрюхман!

Благодарим много на целият екип на Cozy bar и специално на Петя !! Това беше наистина мечтаното място за нашето сватбено тържество . Нетрадиционно, непретенциозно и едновременно уютно и стилно – влюбихме се в него от пръв поглед! Храната беше много вкусна… Декорацията и приятната атмосфера, както и персонала на Cozy, допринесе това да бъде наистина един много специален ден за нас.

Благодарим Ви от сърце и ще Ви навестяваме често!!!

 

Вики и Константин!

            

            

      

 

Обмисляхме къде да направим нашето сватбено празненство, тъй като искахме да не бъде традиционно. В момента, в който посетихме Cozy Bar бяхме сигурни, че това е мястото! Имахме прекрасна сватба, организацията беше чудесна въпреки моите капризи и тези на времето. Всичките ни гости останаха очаровани от атмосферата и от партито, което се получи. Благодарим на екипа на Cozy Bar!

Вики и Константин!

 

 

Иван и Калина!   

Когато обмисляхме нашето сватбено тържество със сигурност знаехме, че НЕ искаме нещо традиционно. Напротив, търсихме си място, в което да отпразнуваме с приятели този незабравим за нас ден и това да е нещо по различно от трандиционните сватби, на които сме свикнали да ходим. За Cozy bar чухме от кума ни и още от неговите обяснения бяхме заинтригувани. Когато видяхме мястото, още преди дори да се запознаем с персонал или управител, знаехме че това е нашето място. Впечатленията ни естествено бяха подкрепени от симпатичните собственици на заведението, с които веднага си допаднахме, и започнахме да мечтаем заедно за заветният ден. Не сме вярвали, че една подготовка може да мине толкова леко и плавно. За самия ден дори нямаме думи…цялото заведение беше прекрасно, а екипа помогнаха вечерта да бъде незабравима…и така чак до сутринта. До ден днешен сватбата се коментира от гостите ни. Петя, Дани и целият екип угодиха на всяко едно наше желание и за всеки детайл. Не можем да опишем благодарностите си към Вас, страхотни сте!

 

Алекс и Кирил!

 

 

 

 

 

 

Всичко бяхте приготвили и организирали така невероятно добре, че за нищичко не се е налагало да се замислям и притеснявам и от влизането до края единствено се забавлявахме! Всички гости после ни поздравяваха и обясняваха как е най-хубавата сватба, на която са били!
Ние сме малко претенциозни на тема храна и пийване, но направо ни скрихте шапката – с кетъринга и маргаритата – надхвърлихте всякакви очаквания. Много, много вкусничко и красиво направено беше всичко и персонала се грижеха постоянно масата да не остава празна нито за миг.
Много уютно се чувствахме през цялото време и ние, и гостите ни.
Сватбата се получи ФЕНОМЕНАЛНА!!!

Алекс и Кирил!

Дани и Петя!