Top

Частни партита

CozyBar е мястото, което всички ние, които работим тук, обичаме като свой дом и всеки ден, Фирмено партинамираме начин да допълним по нещо от себе си. Към всяко събитие, което се случва при нас се  подхождаме според специфичните желания на клиента и не е подчинено на еднотипна строга организация. Много са малко желанията, с които можете да ни изненадате.

Обичаме да се забъркваме в нови предизвикателства и заедно с вас да виждаме как една интересна идея оживява пред очите ни.

Уютният бар не те принуждава да правиш компромис със своя празник и гости.

При нас можеш да отпразнуваш своя рожден ден, годишнина, моминско парти или друг личен празник с много стил и въобръжение. Ние можем да осигурим прекрасен кетъринг и напитки и да разчитате, че ще се погрижим за всеки аспект от организацията.

Частни партита

Можеш да измислиш интересна и закачлива тема за своето парти и да се забавляваш истински докато посрещаш приятелите си, които са се опитали да приличат максимално много на пират, хипи или холивудска звезда.  Екипа на CozyBar ще ти помогне с реализирането на тематична декорация и забавни решения.270001_340384309392957_986128129_n

Всеки щастлив повод, който празнувате при нас, приемаме като наш личен. Няма нищо по-прекрасно от това да се обърнем назад и да видим, колко нови приятели сме създали, особено за краткото и първоначално формално познанство.

 

Една малка част от нашите клиенти са споделили своите неподправени и истинни впечетления, спомени и чувствa…

Убедете се сами!

 

Бих искала да кажа едно оргомно БЛАГОДАРЯ – за гостоприемството в Cozy bar, за страхотното обслужване, за усмихнатите момичета зад бара, за вкусната храна, за това, че ни дадохте възможност да направим партито така, както искахме.

Желая ви и не се съмнявам, да продължавате да поддържате високото ниво, за което много други барове могат само да ви завиждат!

Стелияна Дончевска ∼ 03.01.2014г


Ключовата съставка в рецептата за едно интересно и различно парти е мястото, където ще се проведе… Бар COZY е именно такова място – потайно, скрито от суматохата на града място – трудно за намиране… но именно в това се крие чара му. Веднъж обаче окажете ли се там, ви очаква една много специална атмосфера – на домашен уют! Най-сетне някой е направил мястото, където хем сте си у дома хем не сте…. Интериорът и персонала предразполагат към това да се почустваш като у дома си! Аз имах удоволствието да събера приятелите си за да полеем рожденният ми ден… и познайте… всички останаха очаровани!

Няма да описвам мястото, защото ще опороча ефекта “Уау”, който настъпва при всеки, когато попадне там за първи път.

Cozy е място, където аз лично ще се връщам много пъти…

Благодаря на очарователните хора, които работят там и се грижат за тоталния релакс на гостите си!

Влади Гюров  08.02.2014г


Мислех да започна с “Празнувах рождения си ден в Cozy Bar…”, “изкарахме си страхотно…” и други подобни, но осъзнах, че би било глупаво да говоря единствено за впечетленията ми от въпросната вечер, тъй като прекарвам страшно много време в Cozy. Чувствам се силно привлечен от атмосферата и настроението, което ми придава това място и това е причината да го посещавам постоянно. Има нещо неподправено и уникално в атмосферата, заради което го чувствам толкова различно от всички останали заведения в столицата. Отдалечеността от шумната част на града и внушителната гледка към Витоша, която толкова обичам, ме карат да изхвърля всички лоши мисли от главата си, докато се наслаждавам на музиката и чаша лимонада, заобиколен от усмихнатите и позитивни хора зад бара…Чувствам се свързан с това място.

Благодаря на целия персонал за всички приятни емоции, които изникнаха в съзнанието ми, докато писах тези редове!

Станислав Георгиев 


Cozy Bar може да се опише с три думи: уют, настроение и усмивки!!!

Празнувах там 25-тия си рожден ден и съм много впечетлена и определено доволна. Хареса ми това, че не е поредното масово, лъскаво заведение в центъра на столицата. Местоположението му е нетрадиционно, стигайки дотам по малък път, обграден от зеленина. Все едно си в друг свят, изпълнен със спокойствие и релакс.

Уютът му се изразява в големи възглавници на пода за сядане около малки маси с наргилета и чадъри, направени от изсъхнали листа, надвиснали над огромни легла и прекрасен малък басейн, обграден с дървени шезлонги отвън. След моето парти много хора, виждайки снимките питаха дали сме били на морето :) Интересните ободряващи напитки като малинада, сангрия и др. допринасят за доброто настроение, а прекрасната музика за усмивките по лицата ни :))))))

Ива Лещарова  16.08.2013


Като фотограф често попадам в различни заведения и до преди да открия Cozy нагласата ми беше, че не мога да бъда изненадан от дадена атмосфера. Ангажимент за сватбени снимки ме отведоха в това наистина уютно място. Пропит с колорит и идентичност Cozy Bar е като оазис в забързана София. Неподправената ведрост на персонала бързо ме предразположи да превърна Cozy в място за среща с клиенти или за разтуха след края на тежките работни дни. Именно затова избрах и организирах тридесетият си юбилей именно в Cozy. Никога до сега не ми се беше случвало буквало с нищо да не се ангажирам свързано с подготовката на празниците ми. Всичко беше както го исках, когато го исках и то от половин дума! Благодаря Ви Cozy Bar, че ме откъсвате от ежедневието и връщате позитивното в мислите ми!

Георги Колов  14.08.2013


Супер готин и свеж клуб, който няма аналог в цяла София. Зимата създава топла и уютна атмосфера, а лятото те  кара да се чустваш все едно си на морето. Спокойствие през деня, готини party-та вечер, прекрасно обслужване и отношение. Перфектното място за почивка и relax, което те кара да забравиш че си в София :)

Миро Георгиев  01.09.2013


Благодаря ви Cozy bar за събитието, обслужването и за изключителната атмосфера, която толкова много хареса на клиентите ни! Гостите са очаровани от партито по повод техния юбилей: следобеден коктейл около басейна с лек кетъринг, свежи напитки и приятна музика!

Мелодика Ивент  22.06.2013


Cozy Bar. Едно място, на което се раждат истории. Много и все приятни, които помним дълго време – ние, които поне веднъж сме посетили това прекрасно кътче.

За мен Cozy Bar е мястото, на което по един много важен личен повод, ме накараха да се почувствам безкрайно щастлива и специална. Още говорим за това преживяване, дори след почти 2 години.

Cozy е далеч повече от място за напитка с приятели. По светло и по тъмно, но с чара на лазурната вода в басейна, зеленината на заобикалящата го природа и безценната възможност да поиграем тенис (ако е светло, разбира се), всеки път ни е приятно и оставаме по-дълго отколкото само за едно напитка.

Cozy е синоним на място за капризи :)

И така…Cozy, чакай ме, тепърва ще пишем историите за 2014!

Ю.П. ∼ 14.07.2012; 14.07.2013

В Cozy ти каниш гостите!

*политиката на заведението не позволява организирането на партита и събития с поп фолк музика!

За повече комфорт и сигурност всички клиенти на Cozy bar ползват -20% отсъпка от фирма EasyDrive